Kunsten

Tegning og maling ble tatt opp igjen fra vår 2013, som elev ved Frogner Malerskole med malerlærer Vibeke Brøgger Klausen. Her har jeg fått utviklet min egen maleteknikk, noe som gir bildene et eget uttrykk. I tillegg har jeg tatt et kveldskurs hos maler Dag Lydersen vår 2017. 

Jeg har etter hvert opparbeidet meg en større produksjon, hvorav mine tidligste malerier har blitt utstilt på et kultursenter i Pârnu, Estland 2016-2017.

Maleriene (akryl på lerret) tar bl.a. utgangspunkt i et eller flere konkrete volumer, som i sin enkle form samtidig er med på å abstrahere bildene, en søken etter en balanse mellom det figurative/konkrete og det abstrakte, en lek i farge og form som gir plass for det umiddelbare, med et ønske om at tilskueren skal kunne vandre rundt i bildet.

I tillegg til utstillingen i Estland, debuterte jeg i Oslo med egen utstilling vår 2018 på Dalype Galleri. Fra november 2018 har jeg fått utstilt 6 bilder på et terapeut/legesenter (Smerteterapeuten) i Sandvika. 

Maleriene varierer i format fra små (ca. 20×20 cm) til større, opptil ca. 100×120 cm.

Gå til galleriet for å se maleriene mine. Du kan også kjøpe bildene mine ved å ta kontakt med meg. Galleriet viser både bilder som er solgt og som er for salg. Trykk på hvert enkelt bilde for å se status.